Butik

Foto: Kladoteket

KLÄDOTEKET är en unik konceptbutik där man kan köpa och hyra alla kläder och accessoarer i sortimentet. Välj det som passar dig bäst, hos oss gör du oavsett ett medvetet val. Vi erbjuder en blandning av second hand, vintage och nyproducerade plagg & accessoarer från unika designmärken som delar våra värderingar kring en ansvarsfull modeindustri.

#ägdinstil

Guld

600:-/mån
600 poäng
Tvätt ingår.

Silver

400:-/mån
400 poäng
Tvätt ingår.

Brons

200:-/vecka
400 poäng
Tvätt ingår.

Styling

Från 800:-
Tvätt ingår.

 Hur funkar det att hyra?

– Ta hand om dina lånade kläder och accessoarer precis som du skulle ha gjort med dina egna favoritsaker.

– Vi vill att våra kunder ska känna sig bekväma med att hyra produkter från Klädotekets garderob. Därför tillåter vi kunden att göra två ”misstag” innan kunden blir ersättningsskyldig. Du kanske exempelvis fått en fläck, en reva på ett plagg, eller lämnat in den hyrda produkten försent.

– Vid försenad inlämning kostar det 50kr/produkt och vecka. Som kund håller du själv koll på när det är dags att lämna in det som du har hyrt.

– Vid borttappad produkt ersätter kunden hela värdet.

– Ingen bindningstid.

– Produkterna är indelade efter de två kategorierna design och vintage. Designprodukterna är värda 200 poäng och vintage 100 poäng.

– Om du endast vill hyra en produkt under fyra veckor kostar ett vintageplagg 100 kr och en designprodukt 40% av försäljningsvärdet. Har du tidigare hyrt en produkt och vill köpa loss den ger vi dig ett reducerat pris. ”Try before you buy”

Klicka här för att komma till sortiment!

 

MENY